Η Εταιρεία μας, εδώ και μία δεκαετία, παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλών ψηφιακών προδιαγραφών, δημιουργώντας και υποστηρίζοντας τα social media των πελατών μας.

Οργανώνουμε με στρατηγική, πρόγραμμα και πάντα πρωτοποριακά, την προώθηση και προβολή της επιχείρησης σας, εξασφαλίζοντας πάντα τη μέγιστη απόδοση, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Και τώρα μία νέα καινοτόμος υπηρεσία, έρχεται για να προστεθεί στον ήδη μεγάλο κατάλογο παροχών και υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, η εταιρεία μας.

Δημιουργούμε τον ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, με 3D απεικόνιση των επιχειρήσεων σας, κάνοντας χρήση 360 τεχνολογίας για φωτογραφία και video, που επιτρέπει στον επισκέπτη του infopatra.gr, να περιηγείται στο χώρο σας, με ένα απλό click στον υπολογιστή του ή ένα απλό touch στο κινητό ή στο tablet του, σαν να βρίσκεται ο ίδιος εκεί. Ταυτόχρονα θα του παρέχονται όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται για να επιλέξει σαν προορισμό διασκέδασης την επιχείρησή σας ή να επιλέξει τις υπηρεσίες σας. Να αγοράσει ακόμη τα προϊόντα σας ή να περιηγηθεί μέσα στους δρόμους της πόλης, ανακαλύπτοντας τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της.

Μία ακόμη πρωτοποριακή εφαρμογή του site για τα κινητά των επισκεπτών του, είναι ότι εμφανίζονται στην οθόνη τους οι πλησιέστερες σε αυτούς επιχειρήσεις που τους ενδιαφέρουν και τους οδηγούν σε αυτές με χρήση του GPS άμεσα και γρήγορα.

Επικοινωνήστε λοιπόν άμεσα μαζί μας, καλέστε μας και θα σας επισκεφτεί ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας προκειμένου να σας ενημερώσει και επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές για τους πρώτους 100 πελάτες μας, οι οποίες και θα ισχύουν καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής σας στο infopatra.gr.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.