1977:
Ο Καρέλας Γεώργιος ξεκινάει την δραστηριότητα σαν ναυπηγείο σκαφών αναψυχής με έδρα το Κοτρώνι Πατρών.

1985:
H εταιρεία καταργεί τις παραδοσιακές βαριές καρινάτες βάρκες και πρώτη βάζει στην ελληνική αγορά την έννοια της ταχύπλοης βάρκας. Με μοντέλα από 4 έως 5 μέτρα υπήρχε η δυνατότητα από το κοινό να έχει μια σταθερή και αξιόπλοη βάρκα που πλάναρε από 15Hp.

1987:
H εταιρία μεταφέρεται στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών και καθιερώνεται με την ονομασία KAREL boats.

1990:
Η γκάμα αυξάνεται με σύγχρονα ταχύπλοα για την εποχή και open central and side console.

1997:H εταιρία μεταφέρεται σε ιδιόκτητο χώρο 10 000 τ.μ στο προάστιο πατρών στην οδό Διοδώρου σε έναν άνετο και σύγχρονο περιβάλλον.
2003:
Ο Νικόλαος Καρέλας μπήκε στην επιχείρηση. Απόφοιτος της σχολής Ναυπηγών – Σχεδιαστών μικρών σκαφών του Southampton Solent (B.Eng. Yacht & Powercraft Design) απέκτησε μεγάλη εμπειρία δουλεύοντας σε γνωστές πολυεθνικές σκαφών αναψυχής στην Βρετανία σαν Ναυπηγός και στα τμήματα μελέτης και ανάπτυξης όσο αφορά διάφορες μεθόδους παραγωγής, εκσυγχρονισμού και συνεχούς βελτίωσης των σκαφών τεχνικώς αλλά και αισθητικώς.

2007:
Με την είσοδο και του Γεώργιου Καρέλα του νεότερου απόφοιτου της σχολής διοίκησης επιχειρήσεων Πατρών και με προσωπική εμπειρία πάνω στην κατασκευή σκαφών, η KAREL BOATS αφού έχει την σωστή υποδομή, κατασκευάζει σκάφη υψηλών προδιαγραφών που συνδυάζουν την αισθητική και την λειτουργικότητα με μια γκάμα που συνεχώς αυξάνεται αλλά και βελτιώνεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη αλλά και την δημιουργικότητα των έμπειρων τεχνικών μας.

2012:

H Karel Boats πλέον εξάγει το 70 % των προϊόντων σε χώρες όπως Γαλλία , Ολλανδία , Γερμανία , Ισπανία , Αλγερία και Τουρκία και έχει καθιερώσει σύγχρονα Open και την καινούρια σειρά Ionian Sun Sundeck Style Cruisers

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Διοδώρου 156 Πάτρα

GPS:

38.2687321108904, 21.79896008773036

Τηλέφωνο:

Αφήστε μια κριτική

Price
Location
Staff
Services
Food
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed